Anne Bang-Larsen

Chefkonsulent og ph.d.

Anne Bang-Larsen har skrevet 4 artikler

Fagansvarlig for 7 kategorier:

  1. Erhvervsrettede uddannelser 26
  2. Gymnasiale uddannelser 18
  3. Pædagogik og didaktik 24
  4. Uddannelser inden for handel og kontor 5
  5. Uddannelsesinstitutioner for erhvervsuddannelserne 5
  6. Ungdoms- og efterskoler, produktionsskoler 5
  7. Ungdomsuddannelse 0

Biografi

Anne Bang-Larsen, ph.d (f. 1973) er chefkonsulent på Institut for Medier, Design, Læring og Erkendelse og tilknyttet Center for Gymnasieforskning. Anne Bang-Larsen har været fagansvarlig for Erhvervsrettede uddannelser, Gymnasiale uddannelser, Pædagogik og didaktik, Uddannelser indenfor handel og kontor, Uddannelsesinstitutioner for erhvervsuddannelserne, Ungdoms- og efterskoler, produktionsskoler og området Ungdomsuddannelser på Den Store Danske siden 2023. 

Anne Bang-Larsen har forsket i vejledning, skriftlighed og skriverudvikling på det gymnasiale niveau og de videregående uddannelser. Hun har en særlig interesse i forskning knyttet til ungdomsuddannelserne, hvorfor hun er tilknyttet Center for Gymnasieforskning på SDU. Anne Bang-Larsen har tidligere arbejdet som gymnasielærer i fagene religion og dansk. Ligeledes har hun fungeret som tilsynsførende for undervisningsministeriet og vejleder i tilknytning til Teoretisk Pædagogikum for Gymnasielærere samt ekstern vejleder ved Universitetspædagogik på SDU.

Anne Bang-Larsen har skrevet både lærebøger og publiceret forskningsartikler indenfor det vejledningsdidaktiske og skrivedidaktiske felt, bl.a. Den Gode opgave på stx . Læs mere om Anne Bang-Larsens forskningsprofil og kontaktoplysninger her:

https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/persons/anneb