Hans Baagøe

Lektor emeritus, lic.scient.

Hans Baagøe har skrevet 49 artikler

Biografi

Hans J. Baagøe er lic.scient. og lektor emeritus ved Statens Naturhistoriske Museum, Københavns Universitet. Han bred ekspertise inden for mammalogi, studiet af pattedyr, og hans primære forskningsområde er flagermusenes biodiversitet. Dette har bl.a. været gennem forskningsprojektet "Analyse og sammenligning af insektædende flagermusfaunaer hvad angår diversitet i vingemorfologi, sonar, flugtstilarter, og habitatvalg inklusive faunistiske studier og detailstudier af enkelte arter", som har resulteret i det danske flagermusatlas: "Danish bats 2001: Atlas and analysis of distribution, occurrence and abundance", samt kapitler i Dansk Pattedyratlas (2007).

Hans J. Baagøe er desuden medlem af IUCN's Chiroptera Specialist Group, bestyrelsen for WWF- Danmark (Verdensnaturfonden) samt WWFs Naturvidenskabelige udvalg og medlem af Danmarks Naturfredningsforenings naturfaglige udvalg.

Hans Baagøe var forfatter til artikler, der var med i Gyldendals onlineleksikon denstoredanske.dk i perioden 2009-2017, hvor han skrev artikler til Dansk Pattedyratlas og Den Store Danske.

Se hans profil på Københavns Universitets hjemmeside her.