Rikke Hostrup Haugbølle

ph.d.

Rikke Hostrup Haugbølle har skrevet 11 artikler

Fagansvarlig for 1 kategorier:

  1. Tunesien 41

Biografi

Rikke Hostrup Haugbølle (f. 1972) er ph.d. med særligt speciale i Tunesien fra Københavns Universitet og selvstændig forsker. Hun har været ansvarlig for Tunesien og fagområder, der grænser op til på Den Store Danske siden 2023. 

Rikke Hostrup Haugbølle har ud over sin forskning været konsulent for danske og internationale NGO'er og ministerier siden det folkelige oprør i Tunesien i forbindelse med Det Arabiske Forår i 2010-2011. Senest har hun været specialkonsulent for DANIDA og DR Ramasjang og DR Ultra, da Tunesien i 2022 var fokus-landet i Børnenes Ulandskalender. Rikke skrev lærervejledningen om Tunesien og stod for al logistik i forbindelse med filmoptagelserne i Tunesien. Derudover medvirker hun ofte i de danske medier med analyser af aktuelle begivenheder og udviklinger i Tunesien. Aktuelt arbejder hun bl.a. på et bogmanuskript om "Danskere i Tunesien gennem 250 år".

Både film og bøger om Tunesien fra Børnene Ulandskalender er frit tilgængeligt her

De fleste af Rikkes artikler med analyser af Tunesien ligger tilgængelige enten på hendes hjemmeside eller på sitet Academia.edu