Steffen Haurholm-Larsen

Ph.d.

Steffen Haurholm-Larsen har skrevet 2 artikler

Fagansvarlig for 3 kategorier:

  1. Mayasprog 7
  2. Mellemamerikanske sprog 11
  3. Sydamerikanske sprog 18

Biografi

Steffen Haurholm-Larsen (f. 1982) har været fagansvarlig på lex.dk siden 4. juli 2023. Han er uddannet Cand.mag. (2010) i Indianske sprog og kulturer fra Københavns Universitet og ph.d. (2016) i Almen sprogvidenskab fra Bern Universitet i Schweiz med en afhandling, der beskrev og dokumenterede sproget garifuna, der tales langs den caribiske kyst i store dele af Mellemamerika. Siden 2018 har han været tilknyttet faget Indianske sprog og kulturer på Københavns Universitet som ekstern censor.

Efter endt ph.d. skiftede han karrieremæssigt spor og blev underviser i dansk som andetsprog for voksne og tog en Master i faget på Københavns Universitet.

Han har lavet feltarbejde i Mexico og Honduras og bidraget til dokumentationen og beskrivelsen af Sierra de Zongolica nahuatl i det centrale Mexico, tol i højlandet i Honduras samt garifuna på nordkysten af Honduras.

Han er forfatter til forskellige tidsskriftsartikler af sprogtypologisk og beskrivende art samt bogen Sierra de Zongolica Verbal Constructions - a functional analysis.