Jesper Strandskov

Professor, dr.merc.

Jesper Strandskov har skrevet 7 artikler

Biografi

Jesper Strandskov (1954-) er professor ved Institut for Virksomhedsledelse på Syddansk Universitet. Han er uddannet cand.oecon. i 1980 fra Københavns Universitet og dr.merc. i 1994 fra Aarhus Universitet og har som sine primære forskningsområder firmainternationalisering, multinationale virksomheder, forretningsudvikling og forretningshistorie.

Jesper Strandskov har en lang karriere som professor, lektor og gæsteunderviser m.m., og har bl.a. haft ansættelse ved Copenhagen Business School, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet, hvor han siden 2007 har haft et fuldt professorat. I perioden 2007-2014 var han desuden dekan for samme universitets Samfundsvidenskabelige Fakultet. Han har i årenes løb været gæsteprofessor ved University of Hawaii at Manoa, Royal Melbourne Institute og Technology, Norwegian School og Economics and Business Administration samt Griffith Business School.

Jesper Strandskov var forfatter til artikler, der var med i Gyldendals onlineleksikon denstoredanske.dk i perioden 2009-2017. Han skrev artikler til Den Store Danske.

Se hans profil på Syddansk Universitets hjemmeside her.