Sonny Kristoffersen

Advokat, lektor, ph.d.

Sonny Kristoffersen har skrevet 485 artikler

Fagansvarlig for 4 kategorier:

  1. Civilproces 172
  2. Forsikringsret 117
  3. Kaution 33
  4. Obligationsret 246

Biografi

Sonny Kristoffersen (født 1959) er advokat, Ph.D, og ejer af Advokatfirmaet Sonny Kristoffersen. Han har været fagansvarlig for flere af de juridiske kategorier på Den Store Danske siden 2020.

Sonny Kristoffersen er ekstern lektor på SDU på jurastudiet i Obligationsret. Endvidere har han været ekstern lektor i Forbrugerret og Forsikringsret, samt Retssociologi på Københavns Universitet i en årrække, samt ekstern lektor på Aarhus Universitet i Forbrugerret og Specialiseret Erstatningsret. Sonny Kristoffersen er beskikket som censor på de juridiske universitetsuddannelser, samt erhvervs- og professionshøjskolerne. Ekstern lektor på RUC og tidligere censor. Desuden underviser han på Cphbusiness i Erhvervs- og Finansjura. Sonny Kristoffersen er lovredaktør på Karnovs Lovsamling med ansvar for Lov om juridisk rådgivning, samt Pakkerejseloven og tidligere i en årrække lovredaktør for Forbrugeraftaleloven

Sonny Kristoffersen giver studiehjælp til studerende indenfor bl.a. formue- og obligationsretten.

Han har tidligere haft chefstillinger i forsikringsbranchen, Danmarks Naturfredningsforening, Forbrugerrådet Tænk, Pressenævnet, Dansk Røde Kors og Dansk Erhverv.

Sonny Kristoffersen har skrevet adskillige lærebøger og artikler om jura.

Kontakt

sonny.kristoffersen@gmail.com

mobil: 22 89 54 08