Søk
Leif H. Skibsted
Har forfattet følgende artikler:
A38® (Den Store Danske)
Acesulfamkalium (Den Store Danske)
acidophilus (Den Store Danske)
ADI (Den Store Danske)
afkimning (Den Store Danske)
afslimning (Den Store Danske)
afsyring – syrefjernelse (Den Store Danske)
AGE’s (Den Store Danske)
akrolein (Den Store Danske)
akrylamid (Den Store Danske)
allylsennepsolie (Den Store Danske)
Amadori-omlejring (Den Store Danske)
annatto (Den Store Danske)
anprisning (Den Store Danske)
antiklumpningsmidler (Den Store Danske)
antinutritionel (Den Store Danske)
antioxidant (Den Store Danske)
antivitaminer (Den Store Danske)
aroma (Den Store Danske)
aspartam (Den Store Danske)
Atamon® (Den Store Danske)
autoxidation (Den Store Danske)
bagning (Bagningsprocessen) (Den Store Danske)
bakskuld (Den Store Danske)
baktofugering (Den Store Danske)
Bent Claudi Lassen (Den Store Danske)
Bent Foltmann (Den Store Danske)
berigede fødevarer (Den Store Danske)
Bernhard Bøggild (Den Store Danske)
beskyttende atmosfære (Den Store Danske)
BGB – beskyttet geografisk betegnelse (Den Store Danske)
biacetyl (Den Store Danske)
bifidus faktor (Den Store Danske)
Bi Skaarup (Den Store Danske)
blanchering (Den Store Danske)
blandingsprodukt (Den Store Danske)
blegning (Den Store Danske)
blæstkøling (Den Store Danske)
boltpistol (Den Store Danske)
bombage (Den Store Danske)
Brochotrix (Den Store Danske)
bromatolog (Den Store Danske)
bromatologi (Den Store Danske)
bruning (Den Store Danske)
brødældning (Den Store Danske)
Børge K. Mortensen (Den Store Danske)
cerealier (Den Store Danske)
Christian D.A. Hansen (Den Store Danske)
Christian F. Puglisi (Den Store Danske)
Codex Alimentarius Commission (Den Store Danske)
cook-chill-system (Den Store Danske)
cook-freeze-system (Den Store Danske)
cyclamat (Den Store Danske)
Danablu (Den Store Danske)
Danish Blue Cheese (Den Store Danske)
Danish Meat Research Institute (Den Store Danske)
decimeringstid (Den Store Danske)
Den Skandinaviske Bryggerhøjskole (Den Store Danske)
Det Danske Gastronomiske Akademi (Den Store Danske)
Det Økologiske Fødevareråd (Den Store Danske)
DFD (Den Store Danske)
diacetyl (Den Store Danske)
Dybfrostrådet (Den Store Danske)
Egil Waagner Nielsen (Den Store Danske)
ekstensograf (Den Store Danske)
ekstrudering (Den Store Danske)
emballage (Den Store Danske)
emulgator (Den Store Danske)
E-numre (Den Store Danske)
ermol (Den Store Danske)
eviscerering (Den Store Danske)
fedt (Den Store Danske)
fedtstoffer (Den Store Danske)
FLIK (Den Store Danske)
frysebrænding (Den Store Danske)
frysekoncentrering (Den Store Danske)
frysning (Den Store Danske)
functional foods (Den Store Danske)
fytin (Den Store Danske)
færdigretter (Den Store Danske)
fødemiddel- (Den Store Danske)
fødevare- (Den Store Danske)
Fødevareingeniør (Den Store Danske)
fødevarekonservering (Den Store Danske)
fødevareuddannelser (Den Store Danske)
Fødevarevidenskab (Den Store Danske)
Gaio (Den Store Danske)
gaspakning (Den Store Danske)
gastrofysik (Den Store Danske)
gelatine (Den Store Danske)
geldanner (Den Store Danske)
gelé (Den Store Danske)
ghee (Den Store Danske)
glacering (Den Store Danske)
gluten (Den Store Danske)
glyoxal (Den Store Danske)
HACCP (Den Store Danske)
halvkonserves (Den Store Danske)
hampeolie (Den Store Danske)
Hanne Nielsen (Den Store Danske)
Harold James McGee (Den Store Danske)
harskning (Den Store Danske)
hedonisk skala (Den Store Danske)
helkonserves (Den Store Danske)
Henrik Wegener (Den Store Danske)
hermetik (Den Store Danske)
Heston Marc Blumenthal (Den Store Danske)
hjælpestoffer (Den Store Danske)
honningkage (Den Store Danske)
HTST (Den Store Danske)
hurdle-effekt (Den Store Danske)
HVP (Den Store Danske)
hævemiddel (Den Store Danske)
højtryksbehandling (Den Store Danske)
Hørfrø som kosttilskud (Den Store Danske)
indikatorart (Den Store Danske)
induktionsperiode (Den Store Danske)
instantisering (Den Store Danske)
Institut for Fødevarevidenskab (Den Store Danske)
Jens Martin Buch Kristensen (Den Store Danske)
jomfruolie (Den Store Danske)
Jørgen Højmark Jensen (Den Store Danske)
kakaosmør (Den Store Danske)
Karsten Bruun Qvist (Den Store Danske)
kemestesi (Den Store Danske)
kimtal (Den Store Danske)
kit (Den Store Danske)
klaret smør (Den Store Danske)
Klaus Grunert (Den Store Danske)
klid (Den Store Danske)
kogalskab (Den Store Danske)
konserveringsmiddel (Den Store Danske)
konserves (Den Store Danske)
konsistensmiddel (Den Store Danske)
kontrolleret atmosfære (Den Store Danske)
kostpyramide (Den Store Danske)
kostråd (Den Store Danske)
kulør – kvalitet ved farve eller til brug i mad (Den Store Danske)
Kærgården® (Den Store Danske)
laktosefri mælk (Den Store Danske)
Lars Munck (Den Store Danske)
Lars Okholm (Den Store Danske)
laurinsyre (Den Store Danske)
laurylalkohol (Den Store Danske)
levertran (Den Store Danske)
Levnedsmiddelbladet (Den Store Danske)
Levnedsmiddelcenteret (Den Store Danske)
levnedsmiddelfarvestoffer (Den Store Danske)
levnedsmiddelkandidat (Den Store Danske)
levnedsmiddelkontrol (Den Store Danske)
Levnedsmiddelselskabet (Den Store Danske)
linolensyre (Den Store Danske)
linolie (Den Store Danske)
linolsyre (Den Store Danske)
lurmærke (Den Store Danske)
løbe (Den Store Danske)
madfarvestoffer (Den Store Danske)
Maillard-reaktion (Den Store Danske)
majsolie (Den Store Danske)
maltning (Den Store Danske)
mannagryn (Den Store Danske)
mannitol (Den Store Danske)
MAP (Den Store Danske)
MAPP (Den Store Danske)
mayonnaise (Den Store Danske)
Mejeribrugets ForskningsFond (Den Store Danske)
mejeriingeniør (Den Store Danske)
melasse (Den Store Danske)
Mogens Jul (Den Store Danske)
molekylær gastronomi (Den Store Danske)
Morten Christian Meilgaard (Den Store Danske)
Motions- og Ernæringsrådet (Den Store Danske)
MSC-mærket (Den Store Danske)
mælkeprodukt (Den Store Danske)
Mælkeritidende (Den Store Danske)
mælkesyre (Den Store Danske)
natriumbenzoat (Den Store Danske)
naturlige antioxidanter (Den Store Danske)
nitritsaltning (Den Store Danske)
nitrogenoxider (Den Store Danske)
N.J. Fjord (Den Store Danske)
Nordisk Metodik Komité for Levnedsmidler (Den Store Danske)
novel food (Den Store Danske)
nutrigenomics (Den Store Danske)
Ole G. Mouritsen (Den Store Danske)
oliesyre (Den Store Danske)
olivenolie (Den Store Danske)
Omega-olier (Den Store Danske)
organoleptik (Den Store Danske)
oxidation (Den Store Danske)
papain (Den Store Danske)
parmaskinke (Den Store Danske)
pasteurisering (Den Store Danske)
PAT (Den Store Danske)
pektin (Den Store Danske)
pentosaner (Den Store Danske)
permeat (Den Store Danske)
Per Pinstrup-Andersen (Den Store Danske)
Peter Barham (Den Store Danske)
Positivlisten (Den Store Danske)
positiv mikrobiologi (Den Store Danske)
postharvest-teknologi (Den Store Danske)
potaske (Den Store Danske)
Poul Johannes Pedersen (Den Store Danske)
probiotika (Den Store Danske)
propolis (Den Store Danske)
prædiktiv mikrobiologi (Den Store Danske)
PSE (Den Store Danske)
pølsemageri (Den Store Danske)
pølsevogn (Den Store Danske)
raffinade (Den Store Danske)
raffinering – fx af olie (Den Store Danske)
raskning (Den Store Danske)
retentat (Den Store Danske)
retrogradering (Den Store Danske)
rigor mortis (Den Store Danske)
risiko (Den Store Danske)
rygepunkt (Den Store Danske)
røgning (Den Store Danske)
saccharin (Den Store Danske)
salt (Gastronomi og levnedsmiddelvidenskab) (Den Store Danske)
saltning – af fødevarer (Den Store Danske)
Schiffske baser (Den Store Danske)
sensorisk kvalitet (Den Store Danske)
sesamolie (Den Store Danske)
skatol (Den Store Danske)
skibsøl (Den Store Danske)
Slagteriernes Forskningsinstitut (Den Store Danske)
Slagteri- og Konserveslaboratoriet (Den Store Danske)
smag – smagsindtryk (Den Store Danske)
Smag for livet (Den Store Danske)
smagsbedømmelse (Den Store Danske)
smagsforstærker (Den Store Danske)
smelteost (Den Store Danske)
smeltesalt (Den Store Danske)
smør (Den Store Danske)
sorbitol (Den Store Danske)
sous vide (Den Store Danske)
spiseolie (Den Store Danske)
spraytørring (Den Store Danske)
spæk (Den Store Danske)
stabilisator – i stoffer (Den Store Danske)
staling (Den Store Danske)
starterkultur (Den Store Danske)
Statens Forsøgsmejeri (Den Store Danske)
stearinsyre (Den Store Danske)
stegemutagener (Den Store Danske)
Steins Laboratorium (Den Store Danske)
stivelse (Den Store Danske)
Strecker aldehyder (Den Store Danske)
Strecker-nedbrydning (Den Store Danske)
Stresa-konventionen (Den Store Danske)
sucralose (Den Store Danske)
sukker (Den Store Danske)
syrevækker (Den Store Danske)
syrning (Den Store Danske)
sødestoffer (Den Store Danske)
tagatose (Den Store Danske)
tekstur – i fødevarer (Den Store Danske)
Thaumatin (Den Store Danske)
theobromin (Den Store Danske)
Thiese Mejeri (Den Store Danske)
Thise Mejeri (Den Store Danske)
Thorvald Pedersen (Den Store Danske)
Th.R. Segelcke (Den Store Danske)
tidselolie (Den Store Danske)
tilsætningsstoffer (Den Store Danske)
tragant (Den Store Danske)
transfedt (Den Store Danske)
triangeltest (Den Store Danske)
udmalingsgrad (Den Store Danske)
UHT-behandling (Den Store Danske)
vakuumpakning (Den Store Danske)
valle (Den Store Danske)
Vanaspati (Den Store Danske)
vandaktivitet (Den Store Danske)
varedeklaration (Den Store Danske)
varmebehandling (Den Store Danske)
vekao (Den Store Danske)
vinaigrette (Den Store Danske)
vindruekerneolie (Den Store Danske)
V. Storch (Den Store Danske)
værdistof (Den Store Danske)
Warmed-Over Flavour (Den Store Danske)
WOF (Den Store Danske)
xylitol (Den Store Danske)
ævredsmør (Den Store Danske)
økologiske fødevarer (Den Store Danske)
økomælk (Den Store Danske)
ølældning (Den Store Danske)
Ø-mærke (Den Store Danske)